Busreizen

Comfortabel naar de wintersport?

Bus – De meeste reizen gaan met comfortabele royal class touringcars. U vertrekt ’s avonds meestal om 19.00 uur uit Alkmaar en komt ’s morgens uitgerust op uw bestemming aan. Onderweg houden we een avondstop en ’s morgens een ontbijtstop. Voor de terugreis op zaterdagavond rond 21.00 uur, krijgt u nog een avondmaaltijd. Wij hanteren één vaste opstapplaats in Alkmaar.  Eventueel kan daar een tweede aan worden toegevoegd, nl. Amsterdam, in het geval er deelnemers zijn die makkelijker in Amsterdam kunnen komen. Daarna gaan we meteen naar de eindbestemming. Als u zondagmorgen weer thuis bent, heeft u alleen maar genoten!

Hotels – We maken gebruik van iets luxere hotels. Afhankelijk van het land en de prijsstandaard varieert dat van comfort driesterren hotels tot luxe viersterren hotels.

Prijs – U betaalt voor het gebodene altijd de minimale prijs. Wij maken geen winst en proberen altijd voordelig in te kopen. Wij streven naar een optimale prijs/kwaliteit.

Ander vervoer – Voor de reis naar Noorwegen en evt. andere verre bestemmingen maken we gebruik van een vliegmaatschappij. Veelal wordt u dan thuis afgehaald met een taxibusje. Mocht er te weinig belangstelling zijn voor een reis om met een bus te reizen, dan kan eventueel in overleg worden bepaald met de trein of eigen auto te reizen.

Milieutoeslag – Hoewel het reizen per bus minder vervuilend is dan per auto/vliegtuig berekenen wij in onze reissom een klein bedrag ter compensatie voor het milieu. Dit bedrag wordt gedoneerd aan de stichting Landschap Noord-Holland, die natuur en landschap beschermt door aankoop, beheer, herstel en ontwikkeling van natuurgebieden.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Bent u op zoek naar meer informatie over Ski Kring Alkmaar of onze reizen? Neem dan contact met ons op.
Scroll naar boven