Mini Fietsvakantie

Heerlijk fietsen in de natuur

Fietsvakantie
    ma 15 juni – vr 19 juni 2020

Wat gaan we nu doen? Een wintersportvereniging gaat fietsen in de zomer? Zo gek is het ook weer niet, in het (verre) verleden hebben we wel meer fietstochten ondernomen. En … je kunt het ook zien als een sportieve voorbereiding voor het skiën. We hebben een mooie locatie uitgezocht in Drente op de grens met Overijssel. We hebben mooie routes samengesteld en onderweg is het nodige te beleven!

Hoe en wat

Het betreft een 5-daags arrangement. We verblijven in Hotel Brinkzicht in Vledder. Een prima hotel met mooie moderne kamers. U krijgt dagelijks een heerlijk ontbijt en een driegangen keuze-diner. U kunt er op eigen gelegenheid heen gaan, per auto, per trein of per fiets. Heeft u geen eigen fiets of kunt u die niet meenemen, dan kunt u in het hotel een fiets (met of zonder elektrische ondersteuning) huren. 
De fietsroutes hebben een gemiddelde lengte van plm 50 km en zijn via fietsknooppunten te fietsen. Verkorten of verlengen is ook mogelijk. Onderweg is voldoende gelegenheid voor een koffiestop en een lunchstop. Wij geven u suggesties, maar u kunt zelf kiezen. Er wordt individueel gefietst. We fietsen uiteraard niet in een peloton. U kunt starten wanneer u wilt en u kunt ook samen fietsen met anderen. 

Waar

In 

Hoe komt u er?

Komende 

Kosten

In

Aanmelden

In 

Scroll naar boven