Duinwerkdag

HELAAS …

Dit jaar kan de boswerkdag helaas niet doorgaan. Ook hier gooit corona roet in het eten. Maar de bospest en andere ongewenste bomen en struiken groeien onverminderd door, dus volgend jaar is er voor ons weer voldoende werk aan de winkel!
We gaan dan aan de gang onder leiding van een fonkelnieuwe boswachter.

*********************************************************************************************************************


Volgend jaar:

Na een jaar coronapauze steken we voor de ELFDE maal de armen uit de mouwen. We hebben een jaar overgeslagen, dus er is extra werk aan de winkel!

Onze boswerk -/ duinwerkdag is dit jaar op ………….. . In de loop van de jaren hebben we al heel wat struiken van o.a. bospest verwijderd, zodat de heideplanten kunnen herstellen en vrij verder kunnen groeien. Onder de bezielende leiding van een nieuwe boswachter, ………………., die voorafgaand aan de werkzaamheden ons instrueert en voorziet van het nodige gereedschap. Komt allen, er is zowel heel licht als iets zwaarder werk te doen en breng gerust uw kinderen/ jongelui mee. We verzamelen bij het Witte Kerkje in Groet, om 08.45u. Lopen dan gezamenlijk naar ons verzamelpunt op de hoek van de Hoge Nolweg en de Nieuweweg . Daar staat de werkkeet van Staatsbosbeheer. We worden daar ontvangen met koffie/ thee, met versnapering, en voorzien van gereedschap. Na nog een koffie/ thee pauze werken we tot ca.12.30u. “Ons geadopteerd” stukje duingebied ziet er dan weer prachtig uit en kan er weer een jaar tegen. Graag aanmelden voor 30 september i.v.m. de beschikbaarheid van het gereedschap. ( Mocht u zich niet hebben aangemeld en toch willen komen, dan van harte welkom, schroom niet, met elkaar is het altijd een gezellige ochtend.). Hoop op een goede opkomst.

Aanmelden via mail: c.vlaarbandel@quicknet.nl  of telefoon 0226 318662 , inspreken kan ook, of App. 06.10296178.

Charlotte Vlaar-Bandel.

Scroll naar boven