See, familiereis krokusvakantie

Paznauntal, Tirol, Oostenrijk

23-02-2018 t/m 04-03-2018

Krokus familiereis naar See, Paznauntal, Tirol, Oostenrijk
Het kindvriendelijke hotel Mallaun en het intieme skigebied See, wat ook voor uw kleine kroost zeer vertrouwd is.
Heen op vrijdag, terug op zondag.

Reisbegeleiding

Voor deze reis is Aleid de Leeuw uw reisbegeleider.
Voor alle vragen over deze reis kunt u bij haar terecht.
Zij is uw aanspreekpunt vóór, tijdens en na de reis.
U kunt haar per e-mail bereiken.

Gastvrij hotel vlakbij de gondel

See is een hooggelegen, klein, gezellig en aantrekkelijk skigebied met sneeuwzekere afdalingen, waar beginners en gevorderden zich helemaal kunnen uitleven. Het onlangs met een nieuwe gondellift, uitgebreide skigebied biedt 40 kilometers afdaling. Er zijn plannen voor een verbinding naar het skigebied van Serfaus. Ook is er de langste (6 km) verlichte rodelbaan van Tirol. Op dinsdag kunt u avondskien op de Medrigalm.

We verblijven in ons bekende, geheel vernieuwde en gezellige viersterren Hotel Mallaun. Het hotel ligt in het centrum en pal naast de Bergbahn in See, waardoor je binnen een paar minuten in de sneeuw of weer op je kamer bent. Een aanrader voor een gezin met kinderen. Het hotel is zeer kindvriendelijk en beschikt onder meer over een grote kinderspeelkamer, een zwembad en een sauna. In de gezellige bar kunt u uw pintje in het Vlaams bestellen.

 

20160303_180422_resized

 

See 2015 2

 

See 2015 3

 

Een aanrader voor gezin met kinderen!

We beginnen de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet, ’s middags na het skiën is er een gratis snack of gebak en de dag wordt besloten met een gevarieerd, culinair hoogstaand vijfgangendiner, inclusief een salade- en dessertbuffet. Het zal u dan ook inwendig aan niets ontbreken en voor uw kleine kroost is er een aangepast kindermenu.

 

Ischgl binnen half uur bereikbaar

Voor de gevorderde of avontuurlijker ingestelde vakantieganger is er ook de mogelijkheid een skipas te nemen waarmee een of twee dagen in nabijgelegen skigebieden zoals Ischgl en Kappl geskied kan worden. Ischgl is een van de grootste en mondainste skioorden van Oostenrijk. Zo biedt deze reis het beste uit twee werelden: aan de ene kant de knusse gezelligheid en het overzichtelijke skigebied van See en aan de andere kant het uitgestrekte en hippe Ischgl waar u zich tussen de rijken der aarde kunt begeven.

Prijzen

  € 820,-   Volwassene, per persoon op tweepersoonskamer
  Kinderen bij twee volwassenen op de kamer:
  € 145,-   kind 0-2 jaar
  € 286,40   kind 3-5 jaar
  € 477,50   kind 6-11 jaar
  € 672,60   kind 12-17 jaar
  € 736,30   kind 18 jaar + (of 3e persoon op tweepersoonskamer)


Skihit Classic

In de prijzen zijn de skipassen niet inbegrepen. Het aantal verschillende mogelijkheden is zeer groot, waardoor collectief aankopen niet wordt gedaan. U dient dus zelf de skipassen aan te schaffen. Een aanrader is de ‘Skihit Classic’.
Met de skipas “Skihit Classic’, die zondag ingaat, kunt u zaterdag bij aankomst al gratis gaan skiën. Bovendien kunnen met deze pas kinderen vanaf 2 jaar van 09.30 – 16.00 uur worden opgevangen in de Kids Club. Ook is er op dinsdagavond  avondskiën tot 22.30 uur. Bovendien kunt u een halve dag een Carve Cursus meemaken, uw ski’s en bindingen laten controleren en uw ski’s worden zelfs nog gratis gewaxt.

Prijzen Skihit Classic:

  € 211,50   Volwassene   6 dagen
  € 187,-   Senioren vanaf 61 jaar   6 dagen
  € 134,50   Kind 8-17 jaar   6 dagen
  €     0,-   Kind tot 8 jaar   6 dagen

 

Skihit Option

Met deze pas geniet u van dezelfde voordelen als de Skihit Classic, maar kunt u bovendien zowel in See als 2 dagen in een van de andere dichtbij gelegen skigebieden (zoals Ischgl en Kappl) skiën. De prijzen hiervan zijn:

  € 269,50   Volwassene   6 dagen (4+2)
  € 243,50   Senioren vanaf 61 jaar   6 dagen (4+2)
  € 166,-   Kind 8-17 jaar   6 dagen (4+2)


See, familiereis krokusvakantie