Marilleva 2019, winter alpineskireis

Marilleva, Brenta dolomieten, Italië

01-02-2019 t/m 10-02-2019

Voor de tweede keer naar Marilleva. Het is vorig jaar dus goed bevallen.
De italiaanse zon, de italiaanse keuken, de italiaanse mentaliteit en het prima hotel.
Heen op vrijdag en terug op zondag.

Reisbegeleiding

Voor deze reis is Jaap Duin uw reisbegeleider. Voor alle vragen over deze reis kunt u bij hem terecht. Hij is uw aanspreekpunt vóór, tijdens en na de reis.
U kunt hem per e-mail bereiken.

Skigebied

We gaan dit jaar voor de 2e keer naar Marilleva in de prachtige Brentadolomieten. En dat heeft natuurlijk een reden. Je vindt er alles wat je hartje begeert. De cabinelift aan de overkant van de straat recht tegenover het hotel, waarmee je meteen midden in het skigebied bent dat 150 kilometers aaneengesloten pistes biedt. Je kunt dan linksaf richting Folgarida, wat een prachtige lange afdaling is. Of rechtsaf richting het beroemde Madonna di Campiglio met diverse mooie afdalingen of nog verder door naar Pinzolo. Dit plaatsje is enige jaren terug met een lift verbonden met ons skigebied waardoor de mogelijkheden verder vergroot zijn. Ook zijn er mogelijkheden om met de lokale bus (gratis) naar Pejo te gaan, waar een fenomenale afdaling met een hoogteverschil van 1600m en een lengte van 7 km op u wacht.

 

Wachtend op de bus Sunglasses

 

Sportinghotel Ravelli

Het hotel is enkele jaren geleden geheel gerenoveerd en heeft nu naast een fraaie receptie, bar en lounge, een luxe zwembad en een uitgebreide wellness  genaamd “Le Reve”.
Het hotel is direct tegenover de cabinelift gesitueerd, zodat je vrijwel geen stap hoeft te lopen. Het keuzemenu bestaat dagelijks uit 3 gangen en een uitgebreid saladebuffet en er kan eventueel rekening worden gehouden met speciale wensen. Ook het ontbijt laat niets te wensen over.

 

Foto’s van de reis van het vorige seizoen

Film van de reis van het vorige seizoen

Zie het reisverslag van Henk Buis


Marilleva 2019, winter alpineskireis