Fiss 2020, winter alpinereis

Fiss, Tirol, Oostenrijk

03-01-2020 t/m 12-01-2020

Een geheel nieuwe bestemming in het beroemde gebied van Serfaus, Fiss, Ladis.
We verblijven in het fraaie dorp Fiss in een prima hotel.
Heen op vrijdag, terug op zondag.

Reisbegeleiding

Voor deze reis is Céline Neefkes uw reisbegeleider. Voor alle vragen over deze reis kunt u bij haar terecht. Zij is uw aanspreekpunt vóór, tijdens en na de reis.
U kunt haar per e-mail bereiken.

Algemeen

Fiss vormt samen met Serfaus en Ladis een groot aaneengesloten gebied en is gelegen op een zonnig plateau boven het Inndal. Wij verwachten dat deze nieuwe bestemming een succes zal worden door de zonnige ligging, de uitgebreide skimogelijkheden en bovendien zijn er mogelijkheden om te langlaufen en te wandelen. De sneeuwzekerheid wordt gegarandeerd vanwege de periode, de hoogte en omdat 80 % van alle pistes kan worden besneeuwd. Het door ons besproken *** familiehotel Bergfrieden heeft een uitgebreid ontbijtbuffet, viergangen keuzemenu en de wellness bestaat uit o.a. een sauna, stoombad en rustruimte en uiteraard alle overige faciliteiten die men mag verwachten.  Het bergdorp Serfaus is autovrij en straalt een gemoedelijke sfeer uit.

 

Ski-, langlauf- en wandelgebied

De drie enige jaren terug gekoppelde skigebieden beschikken over ruim 200 kilometer zeer gevarieerde pistes. U vindt er een ondergrondse kabelspoorweg, 11 cabineliften, 16 stoeltjesliften, 11 sleepliften en 29 transportbanden en touwliften. Ook is een snelheidpiste, een carvingpiste en een mogulpiste aangelegd. Na het skiën kunt u uw ski’s en schoenen in een goed geoutilleerde ruimte stallen, naar keuze bij het liftstation of in het hotel. Het gebied biedt vele mogelijkheden. Naast skiën kan men langlaufen, winterwandelen, sneeuwschoenwandelen, rodelen en schaatsen.

 

 


Fiss 2020, winter alpinereis