Arabba 2020, winter alpineskireis

Arabba, Dolomieten, Italië

17-01-2020 t/m 26-01-2020

1220 kilometer ski avontuur !! 1220 kilometer skiavontuur waarvan 500 kilometer binnen bereik. Het totale skigebied van de Dolomieten is zo groot dat vele gevarieerde dagtochten vanuit Arabba ondernomen kunnen worden. Vanuit Arabba kun je de bekende Sellaronde doen en zijn de volgende uitstapjes goed te bereiken: met stip op 1 de pittige Marmolada, voor

Reisbegeleiding

Voor deze reis is Dicky Huyser uw reisbegeleider. Voor alle vragen over deze reis kunt u bij haar terecht. Zij is uw aanspreekpunt vóór, tijdens en na de reis.
U kunt haar per e-mail bereiken.

1220 kilometer ski avontuur !!

1220 kilometer skiavontuur waarvan 500 kilometer binnen bereik. Het totale skigebied van de Dolomieten is zo groot dat vele gevarieerde dagtochten vanuit Arabba ondernomen kunnen worden.

Vanuit Arabba kun je de bekende Sellaronde doen en zijn de volgende uitstapjes goed te bereiken: met stip op 1 de pittige Marmolada, voor de koffie de eerste afdaling doen voordat het drukker wordt. Andere dagtochten die goed te bereiken zijn: de sacrale Heiligkreuzgipfel, de adembenemende Lagazuoi met mogelijke aanvulling Cinque Torre, het altijd gezellige Canazei met bus via Alba naar Ciampac, afwisselen met een rustige dag skiën in Alta Badia en het mooi gelegen Edelweissdal bij Corvara.
Voor de ‘die hard’ is er nog een dagtocht waarbij stevig moet worden doorgeskied en ‘gebust’ om de ‘Gebirgsjäger Skitour’ (of oorlogsroute 1914-1918) te volbrengen. Genoeg avontuur om meer dan een week flink te vullen.

 

Ontspanning na inspanning

Ons prima Hotel Portavescovo heeft meerdere bars (ook apres-ski). De masseur is tijdens de avonden de zanger van de lounge bar, waar de benen kunnen worden gestrekt of nog wat kan worden genuttigd. Culinaire verzorging hebben we in een uitgebreid en gezellig restaurant met uitstekende en vriendelijke bediening en u weet: de Italiaanse keuken is niet voor niets wereldberoemd, hun wijnen allang de mandfles ontstegen, niettemin hier wel met heel vriendelijke prijzen.
Het wellness gebeuren bestaat uit zwembadje, twee sauna’s en een turks stoombad.
Kortom een sportieve aanrader.

 


Arabba 2020, winter alpineskireis